fbpx

Det tilbyder jeg

Som selvstændig kommunikationskonsulent tilbyder jeg fleksibel hjælp med forskellige opgaver inden for skriftlig formidling og online markedsføring. Få et hurtigt overblik over mine ydelser her på siden. 

Webindhold

Din hjemmeside er en vigtig kanal, når du ønsker at skabe synlighed omkring din virksomhed eller forening. Hos mig kan du få gennemskrevet og optimeret dit webindhold med det formål at sikre et troværdigt og professionelt udtryk, en god brugeroplevelse, SEO-venlige tekster og en effektiv formidling målrettet dine kunder eller brugere.

Tekstforfatning

Har du en god historie, du gerne vil dele? Eller måske produkter og ydelser, du gerne vil sælge med fængende tekster? Jeg hjælper dig med at udarbejde skriftligt materiale, salgstekster, artikler og nyheder, som du kan dele på din hjemmeside, bookingside, webshop, i dit nyhedsbrev, på sociale medier mv.

Sociale medier

Har du svært ved at få følgere og skabe aktivitet på dine sociale medier? Har du kigget på statistikkerne på din facebookside uden helt at vide, hvad du konkret kan bruge dem til? Eller har du simpelthen svært ved at ryste ideer ud af ærmet til de ugentlige opslag? Jeg hjælper dig videre, lige meget hvor i processen du er.

Redigering og korrektur

Fejl og dårligt sprog i dine tekster kan have stor betydning for, hvor effektivt dine budskaber bliver formidlet – og om dine kunder i det hele taget finder dit indhold troværdigt og værd at bruge tid på. En dårlig tekst kan tilmed væres årsag til en lav placering i Googles søgeresultater eller virke som en bremseklods for rækkevidden på Facebook. Hos mig kan du få en professionel gennemskrivning af dine tekster, så du er sikker på, at kvaliteten er i orden.

Fotografering

Mangler du billeder til din hjemmeside, artikler, sociale medier, nyhedsbreve, brochurer mv.? Jeg kan bestilles til fotografiske opgaver og har desuden et arkiv af naturbilleder og landskabsbilleder fra Danmark, især fra lokalområdet, som din virksomhed eller forening kan købe brugsret til.

Fast samarbejde

Undgå at bruge tid og tanker på at opdatere indholdet på din hjemmeside eller på at producere indhold til dine sociale medier, nyhedsbreve mv. Med mig som din eksterne kommunikationskonsulent, webredaktør eller skriftlige formidler får du effektivt og professionelt løst kommunikationsopgaverne. Jeg tilbyder en overskuelig, enkel og fleksibel aftale tilpasset din virksomheds behov.

Priser og aftale

Jeg kører med både faste priser og timepriser, alt efter opgavens karakter og den samarbejdsmodel, vi aftaler. 

Min standardtimepris i 2022 ligger på 700 kr. ekskl. moms. Ved indgåelse af en aftale får du tilsendt et skriftligt dokument med beskrivelse af aftalens detaljer. 

Er du samarbejdspartner med Nationalpark Skjoldungernes Land, tilbyder jeg særlige fordele. 

error: