Om mig

For mig er Roskilde-området et helt særligt sted. Det er der, jeg føler mig hjemme, men også et sted, som byder på uendeligt mange eventyr. Her finder du fantastisk natur og fornemmer historiens vingesus i både by og landskab. Noget jeg værdsætter højt! 

Da jeg valgte at gå nye veje efter en række år som kommunikationskonsulent på en uddannelsesinstitution i København, var det nærliggende for mig at kaste mit blik på Roskilde og omegn.

Her er jeg sidenhen kommet til at arbejde med opgaver, som især har at gøre med markedsføring og formidling af naturoplevelser – oftest i regi af Nationalpark Skjoldungernes Land og netværket omkring nationalparken.

I starten af 2019 var jeg ansat på nationalparkens sekretariat i en tidsbegrænset stilling, inden jeg startede min lille konsulentvirksomhed, Christina Gejel Kommunikation, i august samme år. 

Jeg har base på mit hjemmekontor i Roskilde Vest, men skifter jævnligt kontoret ud med skov, fjord og fuglefløjt, når jeg som fotograf begiver mig ud i det fri med gode vandrestøvler på. Jeg arbejder løbende på at kreere spændende fotos, som jeg selv og mine kunder bl.a. kan bruge til formidling og markedsføring. 

Jeg har en kandidatgrad i Kommunikation og Dansk fra Roskilde Universitet fra 2013. Privat er jeg gift og har to naturglade børn.

Partner med Nationalpark Skjoldungernes Land

Christina Gejel Kommunikation er med i Nationalpark Skjoldungernes Lands partnerskabsprogram. Derved støtter jeg op om udviklingen af nationalparkområdet og samarbejdet mellem lokale aktører. 

Kontakt

Christina Gejel Kommunikation
Teglvænget 10, 4000 Roskilde
Tlf.: 60551340
mail@christinagejel.dk
CVR.: 40687734

Følg

Partner med