fbpx

Selvstændig konsulent i Roskilde

Christina Gejel Kommunikation er beliggende i Roskilde Vest, på grænsen mellem byens puls og naturens ro. Som konsulent har jeg især fokus på at hjælpe lokale foreninger og erhvervsdrivende, oftest inden for naturformidling og oplevelsesturisme, som kan drage nytte af mit lokalkendskab og netværk i området.

Min baggrund

Jeg har en kandidatgrad i Kommunikation og Dansk Sprog og Medier fra Roskilde Universitet, suppleret med kurser inden for social media management.

Før min tid som selvstændig arbejdede jeg som kommunikationskonsulent på en uddannelsesinstitution i København, hvor jeg løste en lang række drifts- og udviklingsmæssige opgaver. I 2018 rykkede jeg mit arbejdsliv til Roskilde-området, hvor jeg bor med min familie. Jeg ønskede et arbejde med større tilknytning til mit lokalområde, min hverdag og interesser. Og det lykkedes!

Efter en tidbegrænset stilling hos Nationalpark Skjoldungernes Land, hvor jeg blev hvirvlet ind i et fantastisk netværk af kreative, initiativrige og inspirerende mennesker, startede jeg i august 2019 Christina Gejel Kommunikation. Som selvstændig har jeg stadig en stor arbejdsmæssig tilknytning til nationalparken og er med i deres partnerskabsprogram.

Ud over det kommunikationsfaglige har jeg altid haft et kamera i hånden – både privat og i forbindelse med opgaver på mine tidligere arbejdspladser. Over årene har jeg løbende udviklet mine færdigheder som fotograf, så jeg i dag også hjælper kunder med forskellige fotoopgaver.

Et trygt samarbejde

Hos mig får du et trygt samarbejde. Jeg sætter mig ind i, hvem du er, og hvad din virksomhed står for og tilbyder samarbejdsmodeller tilpasset den enkelte virksomhed.

Jeg bestræber mig på at skabe et samarbejde med en behagelig og konstruktiv dialog, hvor store ord og flyvske vendinger udelades til fordel for konkrete forklaringer, ideer og løsninger.

For mig er det vigtigt, at der er klare linjer i vores aftale, og at du altid har et godt overblik over det arbejde, jeg udfører for dig. Der er orden i sagerne, når du samarbejder med mig.

Det tilbyder jeg

Hos Christina Gejel Kommunikation kan du få løst en lang række kommunikations- og markedsføringsopgaver samlet et sted.

Jeg hjælper dig med de strategiske overvejelser, men også med at få produceret konkret indhold til dine digitale medier og markedsføringsmateriale.

Jeg løser opgaver på bestilling, enten til aftalt pris eller timepris, men tilbyder også fast samarbejde, f.eks. om et bestemt antal timer månedligt. Et fast samarbejde kan være relevant for dig, der har et løbende behov for at få løst en række kommunikationsopgaver i din virksomhed.

Partner med Nationalpark Skjoldungernes Land

Christina Gejel Kommunikation er med i Nationalpark Skjoldungernes Lands partnerskabsprogram. Derved støtter jeg op om udviklingen af nationalparkområdet og samarbejdet mellem lokale aktører. 

error: