fbpx

Det tilbyder jeg

Som selvstændig kommunikationskonsulent hjælper jeg din virksomhed, organisation eller forening med at løse redaktionelle, strategiske og kreative kommunikations- og markedsføringsopgaver. Få et hurtigt overblik her på siden eller kontakt mig for en uforpligtende snak. Jeg skræddersyr forløb og løsninger, som matcher din virksomheds behov og ressourcer. 

Har din virksomhed et løbende behov?

Spar tiden på kommunikations- og markedsføringsopgaverne i din virksomhed – lad mig løse dem for dig! Med en professionel kommunikatør ved hånden, er du sikker på, at opgaverne bliver løst effektivt og i tråd med din virksomheds mål og profil. 

webredigering

Lad mig opdatere indholdet på dine digitale platforme

Brug mig f.eks. til løbende at opdatere indholdet på din hjemmeside, bookingside el.lign. og til at skabe synergi mellem indholdet på din virksomheds digitale platforme.

digitalt indhold

Send mig i "marken" efter de gode historier

Nyt skriftligt og visuelt materiale er alfa omega, hvis du skal fange dine kunders opmærksomhed, f.eks. i et nyhedsbrev eller på sociale medier. Lad mig løbende formidle de gode historier – i ord og billeder.

sociale medier

Lad mig hjælpe dig med de sociale medier

Undgå at bekymre dig om indholdet på dine sociale medier. Med mig som SoMe-redaktør er du sikker på, at dine sider løbende fodres med målrettet, effektfuldt og strømlinet indhold.

skarpe tekster

Send tekster til redigering

En gennemarbejdet tekst kan have stor betydning for, hvor effektivt dine budskaber når ud til dine kunder eller brugere. Lad mig formulere eller gennemskrive dine tekster, inden du publicerer dem. Det kunne være til nyhedsbreve, informationsmateriale, vejledninger, foldere, pressemeddelelser o.lign.

rådgivning

Få hjælp til at planlægge og prioritere

Modtag jævnlig sparring vedrørende din virksomheds kommunikations- og markedsføringstiltag og få råd og vejledning i, hvilke knapper du kan skrue på for at skabe mere synlighed omkring din virksomhed.

layout

Få strømlinet dine præsentationer, infoark o.lign.

Sidder du jævnligt og slås med at få ord og billeder til at tage sig godt ud på f.eks. en PowerPoint eller i Word? Send mig dit oplæg, og så skal jeg nok klare opsætningen for dig.

Med kameraet i hånden

Jeg leverer gerne fotomateriale i forbindelse med de opgaver, jeg løser. Det kunne f.eks. være til en artikel eller en række opslag på sociale medier. Desuden sælger jeg enkeltbilleder af natur og særlige steder i og omkring Nationalpark Skjoldungernes Land. Mine billeder har tidligere været brugt i avisen, på hjemmesider og sociale medier, i markedsføringsmateriale og magasiner. 

error: