fbpx

Det tilbyder jeg

Som selvstændig kommunikationskonsulent tilbyder jeg fleksibel hjælp med markedsføring af din virksomhed online og med at kommunikere præcist, målrettet og levende via din hjemmeside, sociale medier og andet markedsføringsmateriale. Få et hurtigt overblik over mine ydelser her på siden. 

Webindhold

Din hjemmeside er dit digitale visitkort og en vigtig kanal, hvis du ønsker at skabe synlighed omkring din virksomhed. Derfor kan det nærmest altid betale sig at gøre noget ud af indholdet. Når først det står skarpt skåret og professionelt på dine sider, har du langt større chance for at blive fundet på Google og for at fange dine kunders interesse, når de klikker ind og læser om det, du tilbyder. Hos mig kan du få en gennemgang af dit webindhold med fokus på at sikre et troværdigt og professionelt udtryk, en god brugeroplevelse, SEO-venlige tekster og en effektiv formidling målrettet dine kunder.

Tekster

Vil du fange dine kunders eller følgeres opmærksomhed med gode historier, interessante nyheder og fængende salgstekster? Jeg hjælper dig med at forfatte tekster til din hjemmeside, webshop, bookingside, nyhedsbrev, sociale medier, markedsføringsmateriale, informationsmateriale mv.

Sociale medier

Har du svært ved at få følgere og skabe aktivitet på dine sociale medier? Har du kigget på statistikkerne på din facebookside uden helt at vide, hvad du konkret kan bruge dem til? Eller har du simpelthen svært ved at ryste ideer ud af ærmet til de ugentlige opslag? Jeg hjælper dig videre, lige meget hvor i processen du er.

Fotografering

Mangler du billeder til din hjemmeside, artikler, sociale medier, nyhedsbreve, brochurer mv.? Jeg tager ud og fotograferer på bestilling med efterfølgende levering af billeder tilpasset det givne formål. Jeg har også et arkiv af natur- og landskabsbilleder fra Danmark, især fra lokalområdet, som du kan købe brugsret til.

Fast samarbejde

Undgå at bruge tid og tanker på at opdatere indholdet på din hjemmeside eller på at kreere indhold til dine sociale medier, nyhedsbreve mv. Med mig som din eksterne kommunikationskonsulent, webredaktør eller skriftlige formidler får du effektivt og professionelt løst kommunikationsopgaverne. Jeg tilbyder en overskuelig, enkel og fleksibel aftale tilpasset din virksomheds behov.

Priser

Jeg kører med både faste priser og timepriser, alt efter opgavens karakter og den samarbejdsmodel, vi aftaler. Min standardtimepris ligger på 700 kr. ekskl. moms. Er du samarbejdspartner med Nationalpark Skjoldungernes Land, tilbyder jeg særlige fordele.

error: