Det tilbyder jeg

Som selvstændig kommunikationskonsulent hjælper jeg din virksomhed, organisation eller forening med at løse redaktionelle, strategiske og kreative kommunikations- og markedsføringsopgaver. Få et hurtigt overblik her på siden eller kontakt mig for en uforpligtende snak. Jeg skræddersyr forløb og løsninger, som matcher din virksomheds behov og ressourcer. 

Få løbende assistance med kommunikation og markedsføring

Spar tiden på kommunikations- og markedsføringsopgaverne i din virksomhed – lad mig løse dem for dig! Med en professionel kommunikatør ved hånden, er du sikker på, at opgaverne bliver løst effektivt og i tråd med din virksomheds mål og profil. 

webredigering

Lad mig redigere din hjemmeside

Brug mig bl.a. til at opdatere indholdet på din hjemmeside og til at skabe synergi mellem din virksomheds digitale platforme, så de bliver udnyttet optimalt i din markedsføring.

digitalt indhold

Send mig i "marken" efter en god historie

Nyt skriftligt og visuelt materiale er alfa omega, hvis du skal fange dine kunders opmærksomhed, f.eks. i et nyhedsbrev eller på sociale medier. Lad mig formidle de gode historier – i ord og billeder.

sociale medier

Lad mig administrere dine sociale medier

Undgå at bekymre dig om indholdet på dine sociale medier. Med mig som redaktør er du sikker på, at dine sider løbende fodres med målrettet, effektfuldt og strømlinet indhold.

skarpe tekster

Send tekster til redigering

Lad mig formulere eller gennemskrive dine tekster. Det kunne være til nyhedsbreve, foldere, pressemeddelelser, infoark o.lign. En gennemarbejdet tekst kan have stor betydning for, hvor effektivt dine budskaber når ud til dine kunder eller brugere.

rådgivning

Få hjælp til at planlægge og prioritere

Ved jævnlige møder kan jeg f.eks. give dig råd og vejledning i, hvilke knapper du kan skrue på for at skabe mere synlighed omkring din virksomhed.

powerpoint

Få strømlinet dine præsentationer

Sidder du jævnligt og slås med at få ord og billeder til at tage sig godt ud på en PowerPoint eller i Word? Send mig dit oplæg, og så skal jeg nok klare opsætningen for dig.

Med kameraet i hånden

Jeg leverer gerne fotomateriale i forbindelse med de opgaver, jeg løser. Det kunne f.eks. være til en artikel eller en række opslag på sociale medier. Mine billeder har tidligere været brugt i forbindelse med online nyheder, på hjemmesider og sociale medier, i markedsføringsmateriale og magasiner.