Om virksomheden

Christina Gejel Kommunikation er beliggende i Roskilde Vest, på grænsen mellem byens puls og naturen ro. Som konsulent går jeg op i at skabe gode relationer og bruger aktivt mit lokale netværk i kommunikationsarbejdet. For mig er det meget motiverende at kunne støtte op om udviklingen af lokale virksomheder og spændende projekter ved at levere løsninger af høj kvalitet, hvor både skriftlig formidling og visuelt udtryk går op i en højere enhed. 

Jeg har en kandidatgrad i Kommunikation og Dansk fra Roskilde Universitet, samt efteruddannelse inden for sociale medier. Tidligere har jeg bl.a. arbejdet som kommunikationskonsulent på en uddannelsesinstitution i København. I 2018 rykkede jeg mit arbejdsliv til Roskilde-området, hvor jeg bl.a. har arbejdet med digital kommunikation hos Nationalpark Skjoldungernes Land, som jeg i dag har et partnerskab med.

Det lægger jeg vægt på:

Fleksibilitet og god dialog

Jeg bestræber mig på at skabe et samarbejde med en behagelig, effektiv og inspirerende dialog. Jeg sætter mig ind i, hvem du er og former mine ydelser efter din virksomheds unikke ønsker og behov.

Kvalitet med fokus på detaljerne

Jeg fordyber mig i hver enkelt opgave og leverer løsninger, hvor detaljerne er på plads. At arbejde med kommunikation og formidling er for mig en kreativ proces, hvor tekst og visuelt udtryk følges ad. 

Klare aftaler og struktur

Jeg går op i, at vores aftale er overskuelig og enkel – og at du hele tiden har et overblik over det arbejde, jeg udfører for dig. Der er orden i sagerne, når du samarbejder med mig.

Rådgivning som er til at forstå

En kommunikationsstrategi er en vigtig del af det at arbejde effektivt og målrettet med kommunikation og vil naturligt indgå som en del af planlægningen. Men hvordan bliver en strategi håndgribelig i praksis? Jeg omsætter strategi til konkrete tiltag, som er til at forstå. 

Min virksomhed er med i Nationalpark Skjoldungernes Lands partnerskabsprogram. Derved støtter jeg op om udviklingen af nationalparkområdet og samarbejdet mellem lokale aktører.

Jeg har både gennem tidligere ansættelser og som selvstændig konsulent, løst en lang række opgaver, som har med digitale medier, tekstproduktion, markedsføring og visuel kommunikation at gøre. Både gennem rådgivning og praktisk hjælp. I dag arbejder jeg bl.a. som ekstern konsulent for Nationalpark Skjoldungernes Land.

Når du køber ydelser hos mig, kan det ske på forskellige måder, alt efter hvad der passer til din virksomheds behov og økonomi. Vi kan f.eks. lave en fast aftale om et maksimalt antal timer fordelt over en måned, eller du kan sende mig opgaver løbende med fakturering pr. opgave. Du bestemmer.