fbpx

Om virksomheden

Christina Gejel Kommunikation er beliggende i Roskilde Vest, på grænsen mellem byens puls og naturens ro. Som konsulent går jeg op i at skabe gode relationer og bruger aktivt mit lokale netværk i kommunikationsarbejdet. For mig er det meget motiverende at kunne støtte op om udviklingen af lokale virksomheder og spændende projekter ved at levere løsninger af høj kvalitet, hvor både skriftlig formidling og visuelt udtryk går op i en højere enhed. 

Min baggrund

Jeg har en kandidatgrad i Kommunikation og Dansk fra Roskilde Universitet, samt efteruddannelse inden for sociale medier. Tidligere har jeg bl.a. arbejdet som kommunikationskonsulent på en uddannelsesinstitution i København. I 2018 rykkede jeg mit arbejdsliv til Roskilde-området, hvor jeg bor, og har bl.a. sidenhen arbejdet med digital markedsføring i regi af Nationalpark Skjoldungernes Land.

Jeg lægger vægt på

Fleksibilitet og god dialog

Jeg bestræber mig på at skabe et samarbejde med en behagelig, effektiv og inspirerende dialog. Jeg sætter mig ind i, hvem du er og former mine ydelser efter din virksomheds unikke ønsker og behov.

Klare aftaler og struktur

Jeg går op i, at vores aftale er overskuelig og enkel – og at du hele tiden har et overblik over det arbejde, jeg udfører for dig. Der er orden i sagerne, når du samarbejder med mig.

Kvalitet med fokus på vigtige detaljer

Jeg fordyber mig i hver enkelt opgave og leverer løsninger, hvor detaljerne er på plads. At arbejde med kommunikation og formidling er for mig en kreativ proces, hvor tekst og visuelt udtryk følges ad. 

Rådgivning som er til at forstå

En kommunikationsstrategi er en vigtig del af det at arbejde effektivt og målrettet med kommunikation, men hvordan bliver en strategi håndgribelig i praksis? Jeg går op i at omsætte ord til konkrete tiltag, som er til at forstå. 

Christina Gejel Kommunikation er med i Nationalpark Skjoldungernes Lands partnerskabsprogram. Derved støtter jeg op om udviklingen af nationalparkområdet og samarbejdet mellem lokale aktører.

Jeg har gennem tidligere ansættelser og som selvstændig konsulent løst en lang række opgaver, som har med digitale medier, tekstproduktion, markedsføring og visuel kommunikation at gøre. 

Jeg kan være din eksterne kommunikationsafdeling, din hjemmesideredaktør, din skribent, korrekturlæser, SoMe-kreatør eller strategiske sparringspartner. Jeg tager mig af mange forskellige strategiske, redaktionelle og kreative kommunikations- og markedsføringsopgaver.

error: