Hvem er jeg?

Jeg er en engageret, lydhør og kvalitetsbevidst kommunikatør med en stor menneskelig indlevelsesevne og en kreativ tilgang til mit fag. Jeg har startet Christina Gejel Kommunikation, fordi jeg finder det givende og inspirerende at bruge mine faglige kompetencer til at hjælpe og rådgive andre. Og fordi jeg især ønsker at gøre en forskel for lokale virksomheder, foreninger og institutioner med noget på hjerte.

Jeg har en kandidatgrad i Kommunikation og Dansk fra Roskilde Universitet og har bl.a. tidligere arbejdet som kommunikationskonsulent på en uddannelsesinstitution i København. I 2018 rykkede jeg mit arbejdsliv til Roskilde/Lejre-området, hvor jeg bl.a. har arbejdet med digital kommunikation hos Nationalpark Skjoldungernes Land, som jeg i dag har et partnerskab med.

Profilbillede af kommunikationskonsulent Christina Gejel Nielsen

Vores samarbejde

Jeg lægger vægt på at skabe et samarbejde  med en behagelig, effektiv og inspirerende dialog. Jeg sætter mig ind i, hvem du er og former mine ydelser efter din virksomheds unikke ønsker og behov.

Sådan arbejder jeg

Jeg fordyber mig i hver enkelt opgave og leverer løsninger, hvor detaljerne er på plads. At arbejde med kommunikation og formidling er for mig en kreativ proces, hvor tekst og visuelt udtryk følges ad.

Fra strategi til praksis

En strategi er ikke bare ord på et stykke papir. En kommunikationsstrategi giver dig redskaber til at arbejde effektivt og målrettet med din kommunikation. Jeg omsætter strategi til konkrete tiltag, som er til at forstå.

Hvad har jeg lavet før?

I mit arbejdsliv har jeg arbejdet med både intern og ekstern kommunikation, markedsføring, design, strategi og en lang række forskellige redaktionelle opgaver. Jeg har sat nye initiativer i søen, stået i spidsen for større grafiske produktioner og arbejdet med en lang række forskellige digitale platfore, herunder hjemmesider, intranet og sociale medier. I de senere år har jeg bl.a. arbejdet for Sagnlandet Lejre, Nationalpark Skjoldungernes Land og Danmarks Naturfredningsforening i Roskilde.