fbpx

Selvstændig konsulent i Roskilde

Christina Gejel Kommunikation er beliggende i Roskilde Vest, på grænsen mellem byens puls og naturens ro. Som konsulent har jeg især fokus på at hjælpe lokale foreninger og erhvervsdrivende, oftest inden for naturformidling og oplevelsesturisme, som kan drage nytte af mit lokalkendskab og netværk i området.

Min baggrund

Jeg har en kandidatgrad i Kommunikation og Dansk fra Roskilde Universitet, samt efteruddannelse inden for sociale medier. Før min tid som selvstændig har jeg bl.a. arbejdet som kommunikationskonsulent på en uddannelsesinstitution i København. I 2018 rykkede jeg mit arbejdsliv til Roskilde-området, hvor jeg bor med min familie, og har bl.a. sidenhen arbejdet med digital markedsføring i regi af Nationalpark Skjoldungernes Land, som jeg stadig har en stor arbejdsmæssig tilknytning til.

Det tilbyder jeg

Hos Christina Gejel Kommunikation kan du få løst en lang række kommunikations- og markedsføringsopgaver samlet et sted.

Jeg hjælper dig med strategiske overvejelser, men også med at få produceret konkret indhold til dine digitale medier og markedsføringsmateriale, herunder både tekst, billeder og layout.

Jeg løser opgaver på bestilling, enten til aftalt pris eller timepris, men tilbyder også fast samarbejde, f.eks. om et bestemt antal timer månedligt. Et fast samarbejde kan være relevant for dig, der har et løbende behov for at få løst en række kommunikationsopgaver i din virksomhed.

Et trygt samarbejde

Hos mig får du et trygt samarbejde. Jeg sætter mig ind i, hvem du er, og hvad din virksomhed står for og tilbyder samarbejdsmodeller tilpasset den enkelte virksomhed.

Jeg bestræber mig på at skabe et samarbejde med en behagelig og konstruktiv dialog, hvor store ord og flyvske vendinger udelades til fordel for konkrete forklaringer, ideer og løsninger.

For mig er det vigtigt, at der er klare linjer i vores aftale, og at du altid har et godt overblik over det arbejde, jeg udfører for dig. Der er orden i sagerne, når du samarbejder med mig.

Partner med Nationalpark Skjoldungernes Land

Christina Gejel Kommunikation er med i Nationalpark Skjoldungernes Lands partnerskabsprogram. Derved støtter jeg op om udviklingen af nationalparkområdet og samarbejdet mellem lokale aktører. 

Formidling i både skrift og billeder

Artikler og publikationer

Jeg har her samlet et udvalg af mine artikler og bidrag til publikationer fra de seneste år.

error: